Nieuwe Verkoper Zijn & Hoe Het Mijn Huwelijk Heeft Beïnvloed

DesperateHousewife By DesperateHousewife 38 views

Verkoper Gebruikte slipjes Perspectief van de verkoper
Nieuwe Verkoper Zijn & Hoe Het Mijn Huwelijk Heeft Beïnvloed

Ik ben erg nieuw bij All Things Worn. Ik verkoop nu iets meer dan 6 weken en ik vind het absoluut geweldig! Ik hoorde over de site tijdens het kijken van een YouTube-video over het verkopen van voetenfoto's.

Maar laat me me weer concentreren op het onderwerp van gesprek. Een beetje achtergrond over mij... In 2006 ben ik begonnen met werken in een sekswinkel en uiteindelijk een paar jaar later manager geworden. Uiteindelijk was de positie van winkelmanager iets waar ik in uitblonk en waar ik jarenlang van hield, tot ik eind 2014 stopte om een thuisblijfmoeder te worden.

Om te zeggen dat ik comfortabel ben met mijn seksualiteit en van deze "industrie" hou, is nog zachtjes uitgedrukt. Maar dit is een beetje anders... Het is veel persoonlijker om te verkopen op ATW. In feite is het het complete tegenovergestelde van toen ik als manager werkte, alle persoonlijke gesprekken werden tot het absolute minimum beperkt en dat was op zijn best!

Bovendien lijkt het idee om met kopers te praten op mijn telefoon zo intiem!

Het leek noodzakelijk dat voordat ik mijn profiel maakte, mijn man en ik een discussie hadden over grenzen en een paar "regels".

De Grenzen van Mijn Echtgenoot Respecteren terwijl ik Gedragen Slipjes Verkoop

Het was eigenlijk niet zo ingewikkeld. Geen naaktheid, geen sexting, in principe niets dat mijn man zou kunnen laten voelen alsof hij niet gerespecteerd werd of acties die respectloos zouden zijn voor ons huwelijk. We zijn sinds gisteren 10 jaar getrouwd! Het is ongelooflijk hoeveel mensen groeien en veranderen in de loop der tijd, soms samen en soms afzonderlijk. Wanneer je zo lang met iemand samen bent, worden dingen een tweede natuur en routine, tenminste in ons geval.

Deze december is het 8 jaar geleden dat ik gestopt ben met werken als winkelmanager om huisvrouw te worden. Natuurlijk heeft huisvrouw zijn zijn beloningen, dat spreekt voor zich. Maar weer een beetje terug te zijn in de vijver van de seksindustrie is geweldig! Ik hou van verkopen! Ik hou ervan om het gevoel te hebben dat ik meer een doel heb dan alleen maar de was doen en afwassen. Ik hou er ook van om financieel bij te kunnen dragen.

De Voordelen van Mijn Gedragen Slipjes Verkopen

Er zijn ZO veel "voordelen" voor mij... Mijn man aan de andere kant, heeft een beetje cultuurshock. Hij is gewend geraakt aan hem en onze kinderen als het absolute centrum van mijn universum en aandachtsspanne. Ze zijn dat nog steeds, begrijp me niet verkeerd! En ik ben echt, echt goed geworden in het balanceren van mijn nieuwe "werk" leven, moedertaken, huishoudelijke taken, echtgenotentaken en nog steeds heb ik een milliseconde voor mezelf.

De zelf die naar de bodem van de lijst werd geduwd, afhankelijk van wat het leven me die dag bracht. Deze zelf heeft extra zorg en andere zorg nodig omdat ik een groot deel van mij terug heb. Een gevoel van het terugkrijgen van het deel van mezelf dat voor een lange tijd verloren was.

Naarmate de cultuurshock begon te vervagen zijn er meer "voordelen" voor zowel mijn man als mij nu. Meer dan we blijven ontdekken. Mijn zelfvertrouwen is zo veel gestegen, om er maar één te noemen. Niet vanwege de complimenten van mensen (hoewel dat geen pijn doet!) Veel van dit nieuwe zelfvertrouwen komt van mij die die leuke items, die weggestopt waren in mijn speelgoeddoos, eruit trekken en zien dat ik nog steeds sexy kan zijn en ben.

Dit is iets wat ik denk ik nooit echt ben vergeten, elke vrouw weet hoeveel beter make-up en een sexy paar schoenen ons kunnen laten voelen. Maar dit is anders dan de magie van make-up. Na een spoedkeizersnede in 2020 ben ik achtergelaten met chronische pijn en regelrechte PTSD.

Ik herinner me nauwelijks 24 uur na de keizersnede toen een verpleegster me uit bed hielp fluisterde ze in mijn oor: "Dat deel van je lichaam zal nooit meer hetzelfde zijn, ongeacht wat iemand je vertelt." Haar gefluister gaf aan dat ze wilde verzekeren dat mijn man het niet zou horen. Ik was met grote ogen aan het proberen te zorgen dat mijn gezicht het geheim niet zou veraden van hoe ik voor altijd bezoedeld zou zijn. Ik had het gevoel dat het over mijn hele gezicht geschreven stond, ik kon niet eens naar mijn wond kijken, laat staan denken aan het aantrekken van iets sexy's uit mijn speelgoeddoos. Tot voor kort, dat is, en hoe meer ik het probeer, hoe meer ik niet alleen tolerant ben geworden voor hoe ik eruitzie, maar soms word ik opgewonden en zelfs trots.

Ik ben weer aan het afdwalen... waar was ik? ATW, balanceren tussen thuis en "werk" leven, me weer sexy voelen, OH JUIST! Mijn huwelijk!

Het Maken van Aangepaste Inhoud is Geweldig Voorspel!

Mijn man, mijn seksleven heeft niets te klagen... Ik heb JARENLANG gewerkt in een seksspeeltjeswinkel met een geweldige korting. Maar ik denk niet dat mijn man of ik ooit hadden gedacht dat een fotoshoot of het maken van aangepaste inhoud zulk geweldig voorspel zou zijn!

Soms zijn het de outfits en poses en hoeken die hij kan genieten terwijl ik baad in het middelpunt van de aandacht en rond paradeer in iets dat me sexy laat voelen.

Andere keren is het het gevoel van voldoening en ons eraan herinnerend wat een geweldig team we zijn na het maken van persoonlijke inhoud. Wij beiden kunnen trots zijn als we zien hoe geweldig de video is geworden, dankzij zijn filmwerk en feedback en mijn geweldige optreden.

Behalve het geweldige voorspel en de geweldige seks zou ik zeggen dat het stuk van mij dat weer tevoorschijn heeft mogen komen ons hele huishouden een beetje gelukkiger heeft gemaakt.

Dankbaar voor All Things Worn

Ik ben dankbaar dat ik ATW heb gevonden. Ik ben dankbaar voor hoe het mij heeft beïnvloed, mijn identiteit, mijn seksualiteit, mijn onafhankelijkheid en mijn waarde, en voor de interessante wending die het heeft toegevoegd aan mijn huwelijk.

Terwijl ik doorga met mijn pad van navigatie en zelfontdekking na het zijn van een thuisblijfmoeder, post-keizersnede lichaam, met een extra hoeveelheid kilometers toegevoegd aan de relatiekilometerteller, kijk ik uit naar alle nieuwe dingen die ik over mezelf zal leren en de geweldige mensen die deel uitmaken van deze uitmuntende gemeenschap.


By DesperateHousewife

-My username is a play on words from the show Desperate Housewives, there's nothing desperate about me...Unless that's your thing😉😈- Hi! My name is Rebekah, I'm a 36 year old female...

View Profile >


Interested in contributing to our awesome community blog? Why not get in touch with our friendly team?


More From Our Blog