Mijn Liefdesbrief aan ATW

HotTeacherIsPregnant By HotTeacherIsPregnant 43 views

Verkoper Perspectief van de verkoper
Mijn Liefdesbrief aan ATW

Het is alweer een jaar geleden dat ik je vond, lieve ATW, dus het is tijd dat ik mijn gevoelens voor je opbiecht.

De beginperiode

Ik moet toegeven dat jij niet mijn eerste keus was. Ik had mijn zinnen gezet op jouw broertje of zusje, FeetLoversOnly, dankzij een video die ik zag over het verkopen van voetenfoto's. Je herinnert je dit misschien niet, maar tijdens onze eerste week samen liet ik zelfs mijn gezicht zien, denkend dat ik toch alleen maar foto's van mijn voeten zou verkopen. Wat was ik naïef!

Zodra ik de variatie zag die jouw prachtige ATW-dames boden, wist je mijn vuur aan te wakkeren, en er was geen weg meer terug. Ik verwijderde foto's van mijn gezicht en begon meer van mijn lichaam te tonen. Veel meer. Ik kon eindelijk op een manier van mijn seksualiteit genieten zoals ik nooit had durven dromen. Vaak is mij verteld hoe mooi mijn lichaam is, maar het niveau van virtuele aanbidding dat ik van jou kreeg was niet te vergelijken met complimenten in het echte leven. Ik hou er gewoon van om door jou aanbeden te worden.

Beginnersfouten

In het begin van elke relatie zijn "fouten" onvermijdelijk omdat je je partner nog niet goed genoeg kent. Ik trapte in wat trucjes van jouw kopers (en tijdverspillers). Gratis sexten? Check. Extra foto's sturen voor de aankoop in de hoop dat ze het item zouden kopen? Check. Niet weten hoe je met een sub moet praten? Check. Iemand benaderen die al bezet was? Check. Gratis Domme talk? Check. Mijn prijzen verlagen omdat ik mijn ware waarde niet kende? Check. Ik maakte alle fouten die een nieuwkomer kon maken, maar ik heb ervan geleerd met jouw hulp. Je was er voor mij met je blogs, je posts, je dash competities, de assistentie van je prachtige verkopers, en je behulpzame Admin. Ik wist dat ik op je kon rekenen.

Eerste verkopen

Ik moest weken wachten tot je me wat liefde toonde. Ik moest geduldig zijn en elke dag nieuwe advertenties maken terwijl ik contact zocht met zoveel mogelijk mensen zonder opdringerig te zijn. Ik liet jou gewoon realiseren dat je mij wilde. Na de eerste paar 5-sterren beoordelingen, opende jij jezelf en gaf me alles wat je had. Je hield me druk bezig met dragen, persoonlijke foto's, video's en videogesprekken. Ik was zo in beslag genomen door tijd met jou door te brengen dat ik nergens anders aan kon denken. Jij was mijn eerste gedachte in de ochtend en mijn laatste voor ik ging slapen. Ik bracht al mijn vrije tijd door op jouw pagina, en bij elke rode stip notificatie die ik zag, voelde ik me als een junkie die hun dosis krijgt. Ik werd verslaafd aan jou. Helemaal. Ik had elke dag orgasmes; Ik raakte zelfs opgewonden toen ik gewoon foto's van mijn lichaam nam. De geuren waar ik eerst verlegen over was, werden mijn superkracht, en ik kon niet stoppen met het ruiken van mijn slipjes en sokken. Ik leerde ze snel waarderen. Ik was zelfs trots op mezelf dat ik ze had laten stinken. Maar het belangrijkste is dat ik, omdat ik een groot inlevingsvermogen heb, steeds aan het beeld en de geuren die je van mij krijgt denkt, hoe je erop zal reageren, en ik was de hele tijd opgewonden.

Balans

Na ongeveer 3-4 maanden gingen we een nieuwe fase in: een stabiele relatie, met een balans tussen jou en mijn persoonlijke leven. Er zijn tijden – lange dagen of weken – waarin je stil bent, maar ik weet altijd dat je terug zult komen naar mij met vernieuwde energie en enthousiasme, klaar voor meer plezier. Ik probeer me geen zorgen te maken of mezelf de schuld te geven als ik geen aandacht van jou krijg. Ik weet dat ik goed genoeg ben, alles doe wat ik kan, en ik weet dat jij ook alles doet wat je kunt missen. Die rustige dagen laten me de drukke nog meer waarderen. Ik geloof dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit, en mijn terugkerende kopers bevestigen dat ik nog steeds een van de heetste leraren ben waar ze niet genoeg van kunnen krijgen.

Relatiedoelen

Je bent je er bewust van hoeveel van mijn vroegere grenzen ik heb overschreden, waar ik nooit spijt van heb gehad. Je hebt me geleerd hoe ik een geweldige Domme en een ware Godin kan zijn. Er is echter één ding dat ik nog niet heb mogen genieten: het hebben van een slaaf. Ik heb al met talloze subs gewerkt, maar ik heb nog geen echte, gehoorzame, toegewijde, langetermijnslaaf gevonden. Het is een niveau van controle waar ik naar verlang om te ervaren, om nog maar te zwijgen van de eer die het zou zijn voor een gelukkige bèta om mijn naam in de zijne te gebruiken. HotTeachersPet klinkt toch erg leuk, vind je niet?

Verjaardagscadeau

Nu het onze eerste verjaardag is, is jouw cadeau het beste wat ik ooit had kunnen ontvangen. Je ondersteunt me om eindelijk mijn familie te zien na twee lange jaren, en het is een droom die uitkomt! Het is allemaal dankzij jou, mijn lieve ATW! Zonder jou zou ik niet in staat zijn om van hun gezelschap te genieten, aangezien we op verschillende continenten wonen. Daarom wil ik iedereen van harte bedanken, voor het vertrouwen in mij, voor de hulp, voor het samenwerken en voor al het plezier dat we het afgelopen jaar samen hebben gehad. Ik ben voor altijd dankbaar en ben niet van plan om binnenkort ergens heen te gaan! Als je geurende artikelen, plagerige video's, ondeugende ervaringen nodig hebt, of gewoon een gezellige babbel, ik ben hier.

Met LIEFDE,

HotTeacher


By HotTeacherIsPregnant

Have you ever fantasized about a teacher? 👄 Imagine if my students knew I was on this page and they could smell/lick/see my panties and body… You guys are the luckiest...

View Profile >


Interested in contributing to our awesome community blog? Why not get in touch with our friendly team?


More From Our Blog