Hulp voor Nieuwe Verkopers

HikingHippie By HikingHippie 56 views

Verkoper Tips voor Verkopers
Hulp voor Nieuwe Verkopers

Hi, welkom op de site! Ik weet dat het in het begin overweldigend kan zijn. Ik krijg veel berichten van nieuwe verkopers die om hulp vragen... zo veel dat ik een kopieer- en plakbericht heb gemaakt om naar hen te sturen. Het is voornamelijk algemene informatie, maar er kan iets nuttigs tussen zitten.

POST

Het belangrijkste wanneer je begint, is om elke dag meerdere items te plaatsen die te koop zijn. Wat je ook wilt verkopen, haal het tevoorschijn en maak foto's. Post ze afzonderlijk. Verkopers met meer aangeboden spullen doen het beter. Kopers houden van opties. Ik maak een dag vrij om al mijn foto's te nemen... daarna verspreid ik het plaatsen van de berichten.

Je hoeft niet alleen gedragen items te posten. De kopers zullen wachten tot je het item het afgesproken aantal dagen gedragen hebt... ze verwachten meestal te moeten wachten. Toen ik begon, postte ik alleen mijn vuile spullen... al snel had ik een enorme berg vuile kleding lol. Toen leerde ik om eerst te posten, dan te dragen.

Sommige meisjes benaderen kopers, sommige niet. Ik zet meestal niet de eerste stap, zonder een reden… als ik hun bio lees en iets valt me op, dan stuur ik een bericht. Ik ken verkopers die het heel goed doen door zelf het initiatief te nemen. Wat je ook besluit, maak de berichten persoonlijk... zodat het niet lijkt op knippen en plakken.

Wees actief op het dashboard. Like de berichten van andere verkopers, reageer en plaats willekeurige berichten... zeg maar wat. Wat je doet, hoe je je voelt, enz. Het gaat erom jezelf te onderscheiden en je persoonlijkheid te tonen. Bouw je merk, of zoals ze zeggen. Maar plaats geen foto's die te veel laten zien... laat ze daarvoor betalen.

PRICERING

Stel je prijzen in zoals je je comfortabel voelt, maar prijs niet te laag. In de VS moeten we belasting betalen over het geld dat we verdienen. Cashapp, Venmo en PayPal geven je een 1099 na 600 dollar.

Je wilt niet eindigen met iemand betalen om jouw slipjes te nemen. Je moet rekening houden met de prijs van het item, verpakking, verzending, belastingen, tijd en jouw geweldigheid lol.

Mijn prijzen zijn iets hoger omdat ik de voorkeur geef aan minder kopers aan wie ik meer aandacht kan geven. Ik ben op zoek naar vaste klanten... daar zit het geld. Ik verkoop liever één paar slipjes voor 30 dollar aan één koper, dan twee paar voor 15 dollar aan twee kopers. Dan voelt de ene koper dat de uitwisseling persoonlijker was omdat ik ze meer aandacht kan geven. Als gevolg daarvan zullen ze blijven terugkomen en de klantrelatie zal groeien. Zij kopen (meestal) niet alleen een item, ze kopen de ervaring. Je zult af ​​en toe een koper hebben die alleen zijn item wil en geen kletspraat... dat is ook goed.

JE BIO

Lees de bio's van andere verkopers, maar kopieer ze alsjeblieft niet. Ik heb mijn bio geschreven met mijn perfecte klant in gedachten. Ik schreef een brief speciaal voor hem, waarin ik mezelf beschrijf. Op die manier leest het persoonlijker. Vind jouw niche en ga achter die demografie aan... je hoeft niet elke koper aan te trekken, alleen de jouwe. Ik ben non-nude, verlegen en aardig 😆... Ik ben niet de cup of tea voor elke koper en ik probeer dat ook niet te zijn. Voor sommige kopers ben ik perfect en ik doe het heel goed binnen mijn niche.

#fridaynightmemewars

Op vrijdagavond plaatsen sommige kopers en verkopers memes met de hashtag #fridaynightmemewars. Andere keren organiseren verkopers fotocompetities en spelletjes... let daarop (ze gebruiken hashtags en naamsvermeldingen op hun foto's). Je kunt ook je eigen spelletjes bedenken. Ik raad aan om betrokken te raken bij de gemeenschap... Het gaat allemaal om zichtbaarheid. Om nog te zwijgen over dat het leuk is om elkaar te leren kennen.

OPLICHTERS VERMIJDEN

Ga niet buiten de site om met iemand die geen vaste klant is. Zelfs dan probeer ik uitwisselingen op de site te houden, omdat het zowel kopers als verkopers beschermt. Tenzij je ze gaat belasten voor het voorrecht lol. Je zult veel oplichters en tijdverspillers krijgen die je berichten sturen als je nieuw bent... ze maken jacht op nieuwe meiden. Ze zullen zeggen, “Ik wil je item kopen, communiceer je via Kik?” Trap er niet in. Laat je niet ontmoedigen als het lijkt alsof je alleen maar te maken krijgt met accounts die snel geblokkeerd worden... ze waren toch alleen maar je tijd aan het verspillen. Als je hier wat langer bent, zullen het er niet zoveel zijn (en je zult degenen herkennen die het toch proberen).

Als je een man krijgt die vraagt om je simp slaaf sissy wat dan ook te zijn en regelmatig te betalen... vraag dan een eerbetoon voordat je de voorwaarden bespreekt. Het hoeft niet veel te zijn, alleen genoeg om te weten dat hij bereid is om je te betalen en niet alleen maar je tijd verspilt. Je kunt het aftrekken van de uiteindelijke prijs. Sommige mannen worden opgewonden van het maken van de voorwaarden en verdwijnen daarna. Als ze geen aanbetaling kunnen doen, waren ze waarschijnlijk alleen met je tijd aan het verspillen... gelukkig kwijt.

Je hoeft nooit een koper geld te betalen om betaald te krijgen... dat is een oplichterij. Betaal ze geen cent. Ook, begin pas met dragen/maken van content nadat je bent betaald. Als ze pas morgen kunnen betalen, trek het item dan pas morgen aan. Laat je niet meeslepen in het sturen van een hoop foto's. Je hebt de foto van de vermelding. Gebruik je gezond verstand als ze nog een foto nodig hebben... de meeste legitieme kopers vragen niet om een hoop foto's voor de verkoop.

BLOGS

Oh en lees de blogs... ze zijn geweldig. Ze zijn geschreven door verkopers en vol met geweldige informatie. Serieus, ik heb ze allemaal gelezen lol en ze hebben me zoveel geholpen.

CENSUUR

Toegevoegd als nagedachte... tips voor het dashboard. Censureer je foto's, geen naaktheid op het dashboard. Geen bloederige foto's, het is tegen de regels en de andere meiden zullen van streek raken als je het plaatst (één meisje plaatste een zak vol met bloederige tampons... dat werd niet goed ontvangen). Ook is het niet tegen de regels maar censureer je kruis als je kruisfoto's plaatst. Laat de kopers betalen om te zien.

Voel je altijd vrij om contact op te nemen als je vragen hebt. Laat je niet ontmoedigen als het een tijdje duurt voordat je die eerste verkoop maakt... het zal gebeuren als je volhoudt. Dit is geenszins makkelijk geld, maar het is een leuke en coole bijverdienste... om nog maar te zwijgen van dat je onderweg wat vrienden maakt.


By HikingHippie

💬 if you are shy and would like me to message you first, follow me 💬 🚫 No Nudity Seller 🚫 💟 Hello! I'm Mel. I'm a typical Midwestern (US)...

View Profile >


Interested in contributing to our awesome community blog? Why not get in touch with our friendly team?


More From Our Blog