Hoe Verkopen Mij Hielp te Genezen en Opnieuw Contact te Maken Met Mijn Misbruiker

GothQueenDelilah By GothQueenDelilah 36 views

Verkoper Perspectief van de verkopers
Hoe Verkopen Mij Hielp te Genezen en Opnieuw Contact te Maken Met Mijn Misbruiker
TRIGGERWAARSCHUWING: Misbruik, Depressie, Zelfmoord

Dit is heel onsamenhangend en op sommige punten een beetje vaag, maar ik wilde dit persoonlijke verhaal echt graag delen!

Misbruik Doorstaan

Op zeer jonge leeftijd begon mijn vader mij emotioneel, verbaal en mentaal te misbruiken. Dit ging 14 jaar door, maar pas in het 9e of 10e jaar besefte ik wat er gebeurde. Mijn vader was opgevoed in een strikt, katholiek, Pools gezin waar hij op een bepaalde manier werd grootgebracht. Het was gewoon strenge liefde, en hij behandelde mij precies zoals zijn ouders hem behandeld hadden, dus natuurlijk moest zijn behandeling naar mij toe ook wel in orde zijn, toch?

Hij dreigde mij op mijn tiende op te sluiten in een donkere slaapkamer omdat het laat op de avond was en ik bang was om in mijn eentje door de donkere gang naar mijn kamer te lopen, dus dat zou het wel oplossen.

Ik leerde zoveel sporten te spelen en streefde naar perfectie in al deze sporten om hem trots te maken, want duidelijk was ik het probleem. Het was nog steeds nooit genoeg voor hem, er was altijd iets waar ik beter in kon zijn.

Ik heb ADHD en mogelijk niet gediagnosticeerd autisme, dus ik ben op zijn best vergeetachtig. Elke vergeten huishoudelijke taak was duidelijk een daad van verzet direct gericht tegen hem.

Ik was een lange tijd suïcidaal totdat ik op een dag, puur uit spite, besloot dat hij niet het recht had om langer te leven dan ik.

Ontsnappen en Sekswerk

Uiteindelijk ontsnapte ik aan hem en hij leek er totaal door overvallen, en op dat moment dacht ik dat hij gewoon aan het gaslighten was en over het algemeen manipulatief was. Ik was zo opgewonden om weg te gaan en nooit meer terug te kijken! Ik werkte een jaar in de detailhandel nadat ik afstudeerde en begon op mijn 18e mijn carrière in het sekswerk als online vriendin en voetfetisjmodel. Op dat punt had ik depressie overwonnen, maar mijn zelfperceptie was de laatste 14 jaar verwoest. Dus te horen krijgen dat ik een godin was, mooier dan wie dan ook, om mensen echt geld te laten betalen om mij te zien, met mij te praten, spelletjes met mij te spelen en in het algemeen te fantaseren over het mij hun eigendom noemen als iets om over op te scheppen tegen anderen was een geweldige boost voor mijn zelfvertrouwen en vanaf daar was ik verslaafd.

Ik nam een paar pauzes en hopte rond terwijl ik mijn vaste klanten zag gaan, maar ik was nog steeds actief op de meeste dagen van het jaar in gemeenschappen zoals deze. Het leerde me zoveel over de wereld, perceptie en mezelf. Ik leerde van mijn lichaam te houden door alle fluctuaties die het doormaakt en om het goed te behandelen. Ik hou er nu van om naar mezelf en mijn imperfecties in de spiegel te kijken! Ik leerde hoe ik op een veilige manier fetisjes en scenario's buiten mijn onmiddellijke comfortzone kon verkennen. Ik? Genieten van iemand onder plassen? Dat is zo smerig, hoe zou ik daar ooit van kunnen genieten??? En nu is het waarschijnlijk een van de topdingen die mij opwinden. Ik leerde ook, het allerbelangrijkste, nee te zeggen tegen iets dat me ongemakkelijk maakte, of waar ik gewoon geen interesse in had om te doen, ongeacht het prijskaartje dat eraan vastzat.

Het Contact Herstellen met Mijn Misbruiker

Lang verhaal kort, ik heb mezelf de afgelopen jaren enorm verbeterd, en uiteindelijk... herstelde ik het contact met mijn vader. Ik was zelfverzekerd, mentaal in een goede staat en ik was uit nieuwsgierigheid benieuwd hoe het met hem ging; of mijn vertrek zoals ik had gedaan een soort wake-up call was dat hij het verpest had. En het leek erop dat het zo was. Hij was en is nog steeds niet perfect, maar hij bood oprecht zijn excuses aan voor wat hij had gedaan, en voor zover ik kan beoordelen doet hij actief zijn best om niets schadelijks meer te doen. Zelfs na alles wat hij mij had aangedaan, was hij nog steeds mijn vader, en ik hield van hem en miste hem, omdat diep van binnen waren er ook gelukkige herinneringen aan hem die me leerden hoe ik een honkbalknuppel moest vasthouden, staande op zijn schoenen samen dansen, rondrijden op zijn motorfiets, en keihard countrymuziek meezingen zo vals dat het waarschijnlijk een misdaad had moeten zijn, en ik was hoopvol dat ik misschien meer van die momenten met hem kon maken.

Conclusie

Het opnieuw contact zoeken en opnieuw een relatie opbouwen met misbruikers is niet voor iedereen een goede manier, en voor de langste tijd dacht ik dat ik nooit meer met hem zou praten. Misschien zou ik uiteindelijk toch contact met hem opnemen, puur uit nieuwsgierigheid, maar ik denk oprecht niet dat de zaken bijna zo goed zouden zijn gegaan. Door mijn tijd in deze gemeenschap en het vinden van mijn eigenwaarde, won ik het vertrouwen om hem te corrigeren als hij iets minder dan stellaire zei en dergelijke. Dus ik ben extreem blij te kunnen zeggen dat we goed op weg zijn om een zeer gebroken familierelatie te herstellen en ik kan niet wachten om te zien wat ik verder over mezelf leer en hoe ik verder groei.

Heel erg bedankt voor het lezen van deze woorddiarree,

Delilah

.

By GothQueenDelilah

☆☆☆I only ship vials through the US!☆☆☆ Top 10% of sellers on 2.16.24 Wanna make my day? Tip me or look at my wishlist here: https://allmylinks.com/gothqueendelilah 💖🌷💖May Goals💖🌷💖 🌷Sell 1 pair of shoes...

View Profile >


Interested in contributing to our awesome community blog? Why not get in touch with our friendly team?


More From Our Blog