Hoe schrijf je de ultieme profielbio

BadKitten By BadKitten 39 views

Verkoper Tips voor verkopers
Hoe schrijf je de ultieme profielbio

Ik heb onlangs wat geweldige adviezen en tips gekregen over het schrijven van de perfecte profielbiografie. Nadat ik zorgvuldig mijn profiel had uitgewerkt en bijgewerkt, waren de resultaten die volgden fantastisch! Ik dacht, ik zou deze prachtige wijsheden doorgeven over hoe je aandacht kunt trekken naar je pagina, terwijl je relevante informatie biedt waar kopers naar op zoek zijn tijdens het shoppen. Als kopers niet zeker zijn of niet weten wat ze van je kunnen verwachten, dan zullen ze hoogstwaarschijnlijk overgaan naar de pagina van een andere verkoper. Laat dat jou niet overkomen!

Allereerst, doe wat onderzoek. Bekijk de profielen van andere verkopers en zie hoe ze hun bio hebben gestructureerd. Lees wat ze hebben geschreven, bekijk hun instant content en hun winkel om ideeën op te doen.

Disclaimer; Dit is strikt voor inspiratie en kennis, kopieer nooit letterlijk iemands profielbiografie, of doe geen copy-paste werk. Plagiaat is niet de manier om een volging van trouwe kopers op te bouwen. Bovendien is het niet aantrekkelijk om precies hetzelfde profiel te hebben als iedereen. Wees organisch jezelf, dat staat je prachtig.

Daarna, verzamel je gedachten en begin met het samenstellen van je profielbio.

STEL JEZELF VOOR

Wil je jezelf beschrijven of uitleggen waarom je voor een bepaalde bijnaam of gebruikersnaam hebt gekozen? Kopers zullen dit als eerste lezen, maak indruk! Deze eerste inleidende paragraaf zorgt ervoor dat kopers verder lezen of naar het volgende profiel klikken.

JE SPECIALITEITEN

Laat de kopers weten wat ze van je kunnen verwachten en of je een bepaalde niche hebt. Vertel ze alles over wat je doet en hoe je het doet (natuurlijk zonder te veel weg te geven) en bied aan welke specifieke diensten je levert. Ben je een Dom, een sub, of heb je een bepaalde kink waar je exclusief mee werkt? Als je kleding draagt, bied je dan bewijs van dragen of voortgangsfoto's aan? Ben je een sportschoolganger of een wandelaar? Laat de kopers weten wat ze van hun items kunnen verwachten als ze ervoor kiezen om bij jou te bestellen. Als je content maakt, gebruik je Google Drive of Dropbox? E-mail je jouw content of deel je een Gdrive-link?

AANGEPASTE AANBIEDINGEN

Neem je speciale verzoeken aan voor op maat gemaakte draagtijd of het creëren van content? Aangezien alle items in je winkel een vermelde prijs hebben, is het het beste om deze listings en prijzen niet te dupliceren in je bio. Leg eerder je prijzen voor maatwerk en de doorlooptijden uit. Omdat aangepaste foto's en video's niet direct beschikbaar zijn, willen kopers die aangepaste content bestellen graag jouw tijdsbestek weten voor het maken en verzenden van content.

VERZENDING EN AFHANDELING

Kopers willen weten dat hun gedragen items met zorg naar hen verzonden worden. Leg je verzendingsproces uit en welke koerier je gebruikt. Geef je een track & trace code? Gebruik je dozen, enveloppen, luchtkussenenveloppen, vacuümsealers, of zakjes? Bied je terugbetalingen of ruilingen aan?

REGELS

Heb je regels over hoe je werkt? Elke kink is anders en iedereen heeft zijn eigen manier van werken. Laat mensen weten als je een specifieke set regels hebt waaraan ze zich moeten houden als ze ervoor kiezen om met jou te werken. Bedenk je eigen harde 'nee's'. Laat je wel of niet je gezicht zien? Heb je eisen aan de manier waarop je aangesproken moet worden? Denk ook aan je technische beperkingen. Ben je beperkt in content, misschien kun je alleen foto's maken en geen video's?

WAARSCHUWINGEN

Heb je waarschuwingen om anderen op de hoogte van te stellen? Een rokerig huishouden, huisdieren, of andere allergie zorgen? Ga je slechts één keer per week naar het postkantoor om items te verzenden? Dit kan je en de koper later VEEL hoofdpijn besparen, dus het is altijd beter om veilig te zijn en alle mogelijke zorgen van een koper meteen aan te pakken.

CONCLUSIE

Heb je nog laatste gedachten om toe te voegen? Laat de kopers nog eens weten hoe blij en opgewonden je bent om met hen te werken en te praten voordat je dankjewel en/of vaarwel zegt.

Nadat je je profielbio hebt geschreven zijn er nog een paar dingen op de lijst om af te vinken voordat je helemaal klaar bent. Ten eerste, voel je vrij om slang en emoji's te gebruiken om je persoonlijkheid uit te drukken, maar vermijd het gebruik van te veel HOOFDLETTERS, cursief, of onderstreping. Deze tools overmatig gebruiken is onaangenaam en afleidend. Je wilt dat de koper een gemakkelijke leest heeft wanneer ze naar je profiel kijken. Ten tweede, zorg ervoor dat je alinea's niet te lang zijn. Controleer ten slotte je grammatica en spelling. Gebruik online woordenboeken, thesauri, en grammatica- en spellingshulpmiddelen.

Gefeliciteerd, je hebt nu de ingrediënten voor een in het oog springende, aandacht trekkende, makkelijk leesbare, voordelige en winstgevende profielbio! Veel verkoopplezier!


By BadKitten

🐈‍⬛️ MEOW!! Call me Kitten. I'm a curvy brunette with DDD's, a huge plump ass, and size 7 vinegar smelling feet. Feel free to snoop around and send me a...

View Profile >


Interested in contributing to our awesome community blog? Why not get in touch with our friendly team?


More From Our Blog