De Wereld van Slipjes Verkopen volgens Star Wars - voor kopers

LeonaDeFuego By LeonaDeFuego 39 views

Verkoper Tips voor kopers
De Wereld van Slipjes Verkopen volgens Star Wars - voor kopers

Je moet van goede huize komen om mij te laten geloven dat voor de meeste dilemma's of ondernemingen in het leven, de wijsheid van Star Wars niet het antwoord zal bieden. Star Wars is zo tijdloos (en perfect) omdat het spreekt over de aard van de menselijke ervaring, het goede en kwaad in ons allemaal, de bedwelmende verleiding van macht en hebzucht, de verlossende transformatie die mededogen en vergeving ons bieden en de onmiskenbare Kracht die komt van vriendelijkheid en goede wil.

Laten we dus onze innerlijke nerds toegeven op een galactische manier en wat advies halen voor Kopers, niet alleen van de bekendste Star Wars wijzen - Yoda (mijn held), Obi Wan en Skywalker - maar ook van ladykiller vliegeniers zoals Han en Lando, andere minder prominente personages en zelfs van Darth Vader.

Geniet ervan! En moge de Kracht met je zijn!

"Er is altijd iets in mij geweest, maar nu is het ontwaakt." —Rey, The Last Jedi

Dus je hebt eindelijk besloten om die kriebel die je jaren hebt gehad te bekrassen en lid te worden van een site voor het verkopen van slipjes. Gefeliciteerd! Je gaat een fantastische rit tegemoet! Deze site heeft duizenden prachtige, geweldige Verkopers waar je absoluut van gaat HOUDEN! Als schaamte of verlegenheid over je diepste verlangens je heeft tegengehouden om eerder hier te komen of om van de dingen te genieten die je plezier geven, ben ik zo blij dat je je innerlijke wijsheid over de geldigheid van je aard hebt laten spreken en jezelf toestaat om meer te zijn wie je echt bent. Het is bevrijdend, en zo waardevol voor je mentale gezondheid en je relatie met jezelf. Jouw verlangens en kinks zijn geldig. Als sommige mensen in je leven of de wereld ze niet accepteren, vind ik dat jammer om te horen. Hier kun je je prachtige zelf zijn en precies krijgen wat je wenst, en dat is een prachtige zaak. Ik hoop van harte dat al je wensen uitkomen.

"Hier gaat niets." —Lando Calrissian, Return of the Jedi

Je bent hier! De snoepwinkel heeft meer traktaties dan je ooit nodig zal hebben of wilt hebben, dus ga die lekkernijen halen! Ik zie veel Kopers die profielen aanmaken en nooit een aankoop doen. Ik heb zelfs Kopers die nooit reageren op mijn aanbod dat een gratis traktatie zonder bijbedoelingen bevat (lees mijn bio om de bonus die ik bied te vinden). Het verbaast me. Je bent op een site voor het verkopen van slipjes/inhoud/ervaringen, dus koop iets! Laat die handen en andere aanhangsels nat worden, schatje!

"Ik hou van eerste keren. Goed of slecht, ze zijn altijd gedenkwaardig." —Ahsoka Tano, The Mandalorian

Ik weet dat er keuze te veel is op deze site. Dat is de aard van het beestje. Als je merkt dat je wensen niet in vervulling gaan omdat je vastzit aan het overwegen van de talloze opties die tot je beschikbaar staan, ben ik hier om je met liefde maar vastberaden een zetje van de rand te geven: koop iets! Wat dan ook! Er is geen beste paar slipjes of sexting of cam sessie daarbuiten - er zijn vele, vele fantastische! En ja, er kunnen aankopen zijn die niet aan je hoop voldoen, maar je hebt tenminste actie ondernomen op je verlangens en iets gekregen. Je bent dan gewapend met kennis die je helpt je keuzes een beetje meer te verfijnen bij je volgende aankoop.

“Kan ik je een drankje aanbieden om het sluiten van ons gedeelde verhaal te vieren?” —De Klant, The Mandalorian

Woorden van waardering uit het hart, of ze nu komen in een bericht, een beoordeling na aankoop of beide, zijn als goud voor velen van ons Verkopers. Hopelijk hoor je veel waardering en krijg je fantastische beoordelingen van ons ook. En misschien ontvang je zelfs meer dan woorden om waardering uit te drukken, zoals gratis foto's of kleine extraatjes bij je aankopen. Wat ben je toch een gelukkige. Bedank de Verkopers die extra moeite doen oprecht en wees bereid ook extra moeite voor hen te doen. Neem de tijd om een gedetailleerde beoordeling te schrijven, gebruik de Volg-knop of doe een shout-out op het Dashboard over Verkopers die je echt leuk vindt. En onthoud, het gedeelde verhaal hoeft niet te sluiten. Als je Verkopers vindt die je dromen vervullen, die je vertrouwt en die je waardeert en bewondert, blijf dan hun klandizie tonen en geniet ervan om die relatie en wederzijdse tevredenheid te zien groeien.

“Sorry dame. Ik versta geen kikker.” —Din "The Mandalorian" Djarin, The Mandalorian

Als je met een Verkoper communiceert en het niet duidelijk is wat het antwoord is op een vraag die je hebt, wees dan niet bang om om opheldering te vragen. De meeste Verkopers zijn blij om je te helpen je opties en wat ze aanbieden te begrijpen, of om een uniek of kinky verzoek te overwegen. Hoewel onze schoonheid en zelfvertrouwen ontwapenend kunnen zijn, ben je een consument die het recht heeft om vragen te stellen.

"Hoe wude!" —Jar Jar Binks, The Phantom Menace

Als je grove antwoorden of druk van een Verkoper krijgt (en grof behandeld worden is niet je kink), onthoud dan dat je veel andere opties hebt om uit te kiezen en je hoeft niet samen te werken met mensen die je niet met respect behandelen. Het is ook redelijk om grenzen te stellen en te zeggen tegen een Verkoper dat je niet houdt van hoe ze met je communiceren en dat je elders diensten zal zoeken. In gevallen waar het waargenomen probleem een misverstand was, kan aangeven hoe je je voelt ervoor zorgen dat jij en je geliefde weer op het juiste pad komen om elkaar blij te maken. Als je perceptie juist was, doe je jezelf een plezier door van koers te wijzigen en doe je misschien de Verkoper ook een plezier met je feedback, dus wees niet bang om het beleefd te geven. En wees niet bang om de Blokkeer-knop te gebruiken als een Verkoper blijft misbruiken.

“Ik heb een slecht voorgevoel hierbij.” —Lando Calrissian, The Rise of Skywalker

Als je een slecht gevoel hebt over een interactie of een Verkoper, ben ik een groot voorstander van het luisteren naar je intuïtie. Zoals hierboven vermeld, is het waarschijnlijk je onderbuikgevoel dat je hier heeft gebracht, toch? Hoe graag ik ook zou willen geloven dat al ons Verkopers eerlijk zijn en onberispelijke diensten leveren en onze afspraken nakomen, helaas is dit niet altijd het geval. Als iemand niet betrouwbaar lijkt, zou het luisteren naar je gevoel je veel verdriet en weggegooid geld kunnen besparen. Aangezien je zoveel andere opties hebt, aarzel dan niet om te doen wat het beste lijkt als iets niet door de geurtest komt.

"Ik heb je dagelijkse routine gezien. Je hebt het niet druk." —Rey, The Last Jedi

Dat gezegd hebbende, geef ons Verkopers het voordeel van de twijfel en wees niet opdringerig. Geen van ons stopt met onze dagbanen en wordt rijk hier, vooral met zo'n grote groep Verkopers op de site, en los van onze banen hebben we partners, families, vrienden en hobby's. Verwacht niet dat een Verkoper altijd meteen op je bericht kan reageren. Als je ziet dat de Verkoper online is en nog niet heeft gereageerd op je bericht, raak dan niet gefrustreerd en trek niet de conclusie dat ze je negeert. Ik voor mijn part houd de site steeds open en verschijn als 'online'. Dat is omdat ik te lui ben om het venster te sluiten en later weer te openen. Evenzo zie ik soms een bericht van een Koper terwijl ik bezig ben of tijdens een snelle werkonderbreking, maar bij lange na niet de tijd heb om hem het antwoord te geven dat hij verdient op dat moment. Dus heb geduld en begrijp dat niemand hier is om je te allen tijde te dienen. Lifehack: oefen in waarnemingstaken: bedenk alternatieve verklaringen voor wat je observeert die je kunnen helpen een geduldiger perspectief te ontwikkelen en over het algemeen meer empathie.

"Grootte doet er niet toe." —Yoda, The Empire Strikes Back

Hoewel ik het op dit punt wellicht oneens zou kunnen zijn in sommige arena's (lol), gelukkig is dit een online gemeenschap die relatieve anonimiteit biedt, vooral voor Kopers. Wanneer ik communiceer met een Koper en hem sexy inhoud of mijn waren stuur, zie ik hem in mijn geestesoog als de knapste bink van mijn dromen die mij en mijn geur adoreert. Dus wees niet bang om die zelfverzekerdheid van een knappe jonge kerel te voelen, zelfs als je vindt dat de echte wereld je niet zo behandelt. ...Dat gezegd hebbende, wees niet verwaand, bro. De Kopers die ik het minst leuk vind, zijn degenen vol van ego die me elke keer dat ze me 'baby' of 'schatje' noemen, geobjectiveerd laten voelen. Ze blijven niet lang in mijn inbox, geloof me. Nu, als je kink vernedering is, is dit advies misschien niet op jouw situatie van toepassing, maar ik weet dat het voor sommigen advies zal zijn dat hun plezier hier aanzienlijk verhoogt.

“Doen. Of niet doen. Er is geen proberen.” —Yoda, The Empire Strikes Back

Zet door met je verzoeken voor aankopen en laat de Verkoper alsjeblieft weten als je besluit een andere richting op te gaan. Begin geen navraag over een aankoop als je niet echt geïnteresseerd en in staat bent om te kopen. De twee grootste ergernissen van Verkopers zijn Kopers die hun tijd in beslag nemen zonder voornemens om te kopen en Kopers die proberen om iets voor niets te krijgen. Dit is een verkoopsite, en Verkopers werken hard hier. Respecteer ons harde werk, tijd en talent door alleen serieuze aanvragen te maken. En in vredesnaam, als je ziet dat de prijzen van een Verkoper buiten je budget vallen, begin dan niet eens met een navraag! Nu, als een interactie al is begonnen over een item dat je je realiseert niet te kunnen betalen, laat haar dan zachtjes weten dat je je niet kunt veroorloven wat zij biedt en ga elders kijken - geef haar niet de stille behandeling. En probeer nooit een Verkoper naar beneden te praten tot een lagere prijs. Ze verdient wat ze vraagt voor haar diensten.

“Soms moeten we ons trots laten varen.” —Anakin Skywalker, Star Wars Episode II: Attack of The Clones

KEN JE BUDGET en wees realistisch erover. Het vereist zelfbeheersing, maar het vooraf bepalen van wat je kunt uitgeven in een bepaalde maand zal je helpen betere beslissingen te nemen die uiteindelijk in je voordeel werken doordat je kieskeurig wordt over waar en hoe je je zuurverdiende geld uitgeeft. Onthoud dat je niet alles kunt hebben – dat is het leven, baby. Je zult veel aanbiedingen zien die je wilt. Het is aan jou om te beslissen wat je je kunt veroorloven en of je je budget wilt besteden aan één/enkele reguliere Verkopers waarmee je relaties opbouwt of dat je variatie zoekt en werkt met een steeds veranderende groep Verkopers.

“Vrouwen ontdekken altijd de waarheid. Altijd.” —Han Solo, The Force Awakens

Het spijt me te moeten zeggen dat er hier veel Kopers zijn die geen enkele intentie hebben om te kopen of die de aandacht, tijd en zelfs inhoud van een Verkoper gratis willen krijgen. Hoewel ik weet dat dit niet jouw geval is, lieverd, misschien ben je soms in de verleiding om zo te zijn. Doe dat alsjeblieft niet. Begrijp dat hier verkopen veel hard werk en tijd kost, en dat heeft waarde. Eer die waarde en respecteer de mens achter het Verkopersprofiel. Weet ook dat als je tijd verspilt, vroeg of laat - meestal vroeg - een goede Verkoper dat zal merken en je zal afslaan en negatieve gevoelens over je zal hebben. En wie wil die karma?

"Mam, je zei dat het grootste probleem in dit universum is dat niemand elkaar helpt." —Anakin Skywalker, The Phantom Menace

Als je voelt dat een Verkoper boven en buiten is gegaan in haar service en aandacht, stuur haar dan een fooi. Dat doe je automatisch in het koffiehuis en in restaurants. Waarom doe je het hier niet als er daadwerkelijk een hoog niveau van service en zorg wordt geboden. En help de Verkopers die je aanbidt op manieren die je niets kosten met shout-outs op het Dashboard over je geluk met hun diensten, inhoud of waanzinnig geweldige geur.

“Lichtgevende wezens zijn wij, niet deze grove materie.” —Yoda, The Empire Strikes Back

Onthoud dat er achter elk profiel, Verkoper of Koper, een mens zit, en eer en respecteer de persoon, hoe kort of lang je interactie ook is met hen. Als je met oneerbiedigheid wordt behandeld, wees dan de betere persoon en besmeur je eigen karakter en karma niet door naar hun niveau te zakken. Ga gewoon verder naar betere weiden en wees niet bang om de Blokkeer-knop te gebruiken om hen voortaan van je vibe af te houden.

En bovenal, geniet ontzettend van alle schoonheid en heet (roze?)-rood druipende aanbiedingen die je hier zult vinden!

Bekijk ook mijn zusterblog hierover: The Panty Selling World According to Star Wars - for Sellers om een kijkje te nemen in hoe het voor ons hier is en


By LeonaDeFuego

Below: quick summary, about me, policies, what I offer and rates (scroll to bottom) and a little gift tucked in there somewhere for you to hunt for. 😁🤩😘 Professional, kind, mature,...

View Profile >


Interested in contributing to our awesome community blog? Why not get in touch with our friendly team?


More From Our Blog