Start uw slipjesverkoopbedrijf met vertrouwen

PaToOh4242 By PaToOh4242 24 views

Verkoper Tips voor Verkopers
Start uw slipjesverkoopbedrijf met vertrouwen

Als je bent zoals ik toen ik begon met het verkopen van gebruikte items, ik had geen idee wat ik deed! Ik deed wat basisonderzoek, maar verder was het een proces van vallen en opstaan. Laat mij je helpen die hoofdpijn over te slaan en je helpen om vol vertrouwen je eigen bedrijf te starten! Hier zijn enkele tips om dat precies te doen.

Zorg Voor Je Eigen Veiligheid

Jouw kopers hebben alleen toegang tot de informatie die jij hen geeft, dus je bepaalt zelf je mate van blootstelling. Sommige verkopers gebruiken een tweede contactnummer voor communicatie met kopers evenals een tweede e-mailadres. Ik zou het gebruik van een postbus als retouradres en het hebben van een bijnaam als contactpunt aanbevelen. Professionele tip: als je je verzendetiketten thuis print, kun je zelf bepalen welke informatie er op je pakket komt te staan. Dit kan helpen om die soms oncomfortabele gesprekken aan de balie te vermijden bij het verzenden. Je kunt zelfs een ophaalafspraak thuis inplannen; het zal eventuele ongemakkelijke gesprekken vanaf het begin elimineren!

Begrijp Je Grenzen & Houd Je Eraan

Wanneer je begint, zul je in de verleiding komen om alles aan te bieden wat je kunt omdat iedereen dat doet. Het beste wat je kunt doen is je eigen persoonlijke grenzen stellen en je daar aan houden! Als je je alleen prettig voelt bij x, y en z en een koper vraagt om w, dan kun je zelfverzekerd (en beleefd) weigeren. Dit stelt je in staat om op lange en korte termijn kopers te vinden die jou en wat je aanbiedt echt waarderen. De meeste kopers zijn op zoek naar die "ruwe diamant" verkoper en jezelf onderscheiden kan je helpen om net dat te zijn. Je zult je niche vinden en succesvol zijn, dus voel je niet onder druk om zoals iedereen anders te zijn!

Richt Je Profiel & Winkel In Voordat Je Begint

Dit kost wat tijd, maar zal 100% de moeite waard zijn voordat je begint. Waarom zou een onvolledig ATW-profiel er toe doen? Het is alsof je een datingprofiel maakt met een foto en geen informatie: hoe zou iemand ooit kunnen weten of je bent wat ze zoeken? Hetzelfde concept geldt voor ATW. Dingen die je in je profiel kunt opnemen zijn lengte, gewicht, maten, voorkeuren/antipathieën, winkelprijzen en de lijst gaat maar door. Ik zou aanbevelen om een basisprofiel te voltooien, ten minste 3-5 items in je winkel te plaatsen en 1-3 foto's van jezelf voordat je begint met connecten. Dit zal je een goed startpunt geven en je kunt meer content toevoegen naarmate je doorgaat!

Verbind Met Verkopers: We Zitten Hier Samen In!

Ik weet dat het meestal een hondenwereld is daarbuiten. Niets is minder waar in deze gemeenschap! Er zijn verkopers die voorheen in jouw schoenen stonden en bereid zijn te helpen of vragen te beantwoorden als je ze hebt. Ik was in het begin nerveus om contact op te nemen, maar het was een van de beste beslissingen die ik tot nu toe in mijn carrière hier heb genomen!

Andere verkopers volgen geeft je ook ideeën over populaire items en optimale manieren om ze te verkopen. En wie houdt er niet van om een steungroep achter je te hebben?! Ondersteuning is de sleutel tot succes en kan zelfs leiden tot geweldige vriendschappen, dus wees niet bang om contact op te nemen!

Houd Contact & Maak Echte Connecties

Er is niets erger dan een verkoper die een snelle draai en verbranding doet: connecties en relaties opbouwen is het hart van dit bedrijf! Er zijn zoveel geweldige kopers om verbinding mee te maken en van te leren. Ik was me niet bijna zo bewust van alle verschillende soorten fetisjen, voorkeuren en verlangens van deze gemeenschap als ik nu ben. Er is altijd een kans om te leren en te groeien (ik doe dat elke dag!) dus luister niet alleen, luister naar je kopers. Vaak, als een koper van je en wat je aanbiedt houdt, zullen ze veranderen in een langetermijnklant voor je. Ik zie dat onlangs veel nieuwe verkopers het doen voor een snelle verkoop en dat zet jezelf gewoon klaar voor teleurstelling.

Maak Verkopen Op ATW & Vraag Om Beoordelingen

Als nieuwe verkoper zul je in de verleiding komen om off-site te gaan door kopers. Luister heel zorgvuldig naar mij: het gras is niet altijd groener aan de overkant. Vaak is dit een tactiek om dingen gratis te vragen, oplichting of dingen te zeggen die je ongemakkelijk maken. Een van de geweldige dingen die ATW biedt dat veel sites niet doen, is de bescherming en regulatie van verkopen. Dus, als je een van deze ervaringen op de site hebt, kun je contact opnemen met de beheerder en verdachte of ongewenste activiteiten melden. Het andere pluspunt? Alle verkopen die op de site worden bijgehouden, dragen bij aan je verkopersrang. Dit betekent dat hoe meer transacties je op de site hebt, des te beter de kans dat nieuwe kopers je makkelijker vinden. Je kunt je verkopen voor de maand bijhouden en echt de controle nemen over het laten groeien van je bedrijf!

Heb Plezier & Maak Het Eigen!

Boven alles, heb plezier! Je bent hier om anderen en jezelf beter te leren kennen, dus doe dat gewoon! Hoe luidt het gezegde? Als je van je werk houdt, zal je nooit een dag in je leven werken! Ik hoop dat dit je heeft geholpen om het vertrouwen en de informatie te krijgen die je nodig hebt om je eigen succesvolle bedrijf te starten: veel succes!


By PaToOh4242

...

View Profile >


Interested in contributing to our awesome community blog? Why not get in touch with our friendly team?


More From Our Blog